Annulatie wegens coronavirus

Beste leden

Door de recente ontwikkelingen over het COVID-19/Coronavirus en de bijhorende adviezen van de overheid, nemen ook wij als tennisclub onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op. 
Sporten is en blijft gezond, maar de overheid adviseert om het contact met anderen zo veel mogelijk te beperken en te vermijden. Daarom zijn we genoodzaakt om de nodige maatregelen te nemen en zo de verspreiding van het virus te beperken. Gezondheid primeert en dus hebben we beslist om alle clubactiviteiten die reeds gestart zijn en op de planning staan tot 3 april 2020 niet te laten doorgaan. 

Via deze link kom je meer te weten over de maatregelen die Tennisvlaanderen heeft genomen voor de hele tennis- en padelfederatie.

Concreet voor de activiteiten van KTC Beukenhof betekent dit het volgende:

  • De wijndegustatie van Mark op ??? maart 2020 wordt geannuleerd.
  • Onze maandelijkse belotavond op vrijdag 27 maart 2020 wordt geannuleerd.
  • De opening van het zomerseizoen (activiteiten en receptie) op zaterdag 28 maart 2020 wordt uitgesteld. Latere communicatie volgt.
  • Alle winterlessen (jeugd en volwassenen) worden geannuleerd tot 3 april 2020.
  • De zomerlessen die van start zouden gaan op maandag 30 maart 2020 en woensdag 1 april 2020 worden uitgesteld. De reeds ingeschreven lesvolgers ontvangen later nog een communicatie.
  • De paasstage en paaseierenraap worden nog bekeken. Latere communicatie volgt.

We bekijken komende dagen hoe het nu verder moet.

Sportieve maar vooral gezonde groeten

Het bestuur