Dames45 aan de top!

Anja Ottoy, Peggy Meynendonckx, Linda Sterck, Ilona De Craene, Inge De Mayer, Katja Ottoy, Annelies Meireman en Ingrid De Strijker legden een overtuigend sterk parcours af. Met slechts twee thuisontmoetingen op de teller

maakten onze dames zich op zondag 25 juni 2017 klaar voor een fantastische finale in Beveren. Een lange autorit richting T.C. Beckhand bracht onze dames niet van de wijs. Zij waren immers niet van plan snel en met lege handen weder te keren en besloten de tennistereinen aan een grondige controle te onderwerpen. Alle hoeken en lijnen en zelfs de netband werd uitgetest. Zoals het elke waardige finale betaamt, werd er gevochten, geroepen, gejuicht en vooral gezweet. Een razend spannende supertiebreak bracht dan ook in drie van de vier enkels soelaas voor onze Beukenhoffers. Vijf uurtjes later had Ktc Beukenhof een mooi voorsprong opgebouwd met 1-3 op het scorebord. Één dubbeloverwinning was voldoende om de titel binnen te halen. Vele windstoten en supporterskreten later werden de talrijk opgekomen supporters beloond voor hun aanwezigheid. Uiteindelijk haalden onze dames de overwinning met 2-4 binnen. En zoals in elk mooi verhaal werd er geklonken en gevierd tot in de late…euh…vroege uurtjes!